Cart (0)

Uw winkelwagen is leeg.

Retourneren

Bij de aankoop van producten op Serozatapijten.nl heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag van ontvangst van het product.

U wordt verzocht binnen 14 kalenderdagen contact op te nemen met Serozatapijten.nl per mail of telefoon alvorens u het product retourneert.

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden
- Indien redelijkerwijs mogelijk voorzien van de aangehechte labels en stickers
- Indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking met bijgeleverde echtheidscertificaat en gebruiksaanwijzing 
- Indien het artikel beschadigd is, vragen wij u dit ons te melden alvorens u het retourneert. Wij zullen dan een onderzoek starten wie verantwoordelijk is voor de beschadiging. Indien de beschadiging door uw eigen toedoen is ontstaan, zullen wij de kosten bij u in rekening moeten brengen. 


Als het artikel aan de bovenstaande eisen voldoet, kunt u het artikel terugsturen. De  kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht van het kleed 6,75 of 12,90. Het retourneren van artikelen is op eigen risico. Dit betekent dat Serozatapijten.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Wij raden u aan het pakket aangetekend en verzekerd te verzenden en de bon goed te bewaren.

Retouradres:
Serozatapijten.nl
Raccordement 95
7391 BX Twello 

U mag er ook voor kiezen om het kleed terug te brengen naar onze winkel in Twello tijdens onze openingstijden.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 kalenderdagen nadat u het artikel heeft terug gestuurd, zullen wij het bedrag terugstorten op uw rekening. 

Zorg ervoor dat u uw rekeningnummer aan ons doorgeeft.

In de begeleidende brief bij uw bestelling zit een formulier voor herroeping. Deze kunt u invullen en meesturen als u het aritkel retourneert.

Kleden die wij speciaal voor u op maat hebben laten maken kunnen niet geretourneerd worden. 


Toch nog vragen over het retourneren van je aankoop? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

5