Cart (0)

Uw winkelwagen is leeg.

Betalen

Bij Serozatapijten.nl kunt u gebruik maken van de volgende betaalmethodes:


iDEAL

Veilig en gemakkelijk online betalen via uw eigen bank. In het bestelproces wordt u automatisch doorgeleid naar uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van uw bestelde product(en).


Bankoverschrijving

Boek het geldbedrag van uw bestelling (factuur) over naar ons rekeningnummer, vergeet hierbij niet het factuurnummer te vermelden. 

Onze bankgegevens:
Ten name van: Seroza
IBAN: NL24INGB0005159212


Onder rembours 

Als u kiest voor verzending onder rembours, betaalt u het totaalbedrag als u het pakket ontvangen heeft van PostNL. Als u hiervoor kiest, nemen wij voordat we het product versturen eerst nog contact met u op. De extra kosten voor verzending onder rembours zijn 15 euro. Bij een bedrag boven de 500 euro, kunt u het pakket alleen ophalen bij een afhaallocatie. Onder de 500 euro bezorgen ze aan huis. U moet dan wel contant betalen.


PayPal

Paypal is ook een manier van betalen via het internet. U moet hiervoor wel een PayPay account hebben. De betalingstoeslag voor PayPay is 25,00 euro.


Sofortbanking 

Sofortbanking is de ideale metaalmethode voor klanten die een betaling doen vanuit Duitsland. De betalingstoeslag is 4,90 euro.


MisterCash

MisterCash is voor onze klanten uit België een velige en gemakkelijke betaalmethode. De betalingstoeslag is 9,50 euro.

 

5