OPHEFFINGSUITVERKOOP! TOT 90% KORTING! Check de actuele voorraad in de webshop! 

Alles moet weg
Op = Op
Cart (0)

Uw winkelwagen is leeg.

 
Gratis verzending vanaf €75,-
 
Service aan huis
 
14 dagen bedenktijd
 
Winkel centraal in Nederland

Design vloerkleden

 
per pagina
 1. Normale prijs: € 9.990,00

  Special Price € 1.998,00

  Dit prachtige design vloerkleed is een waar kunstwerk. Een secco tapijt is gemaakt van de beste Nieuw-Zeelandse wol en zijde en is een bijzonder geheel van prachtige kleurtinten. Het design is een ode aan de eeuwenoude Perzische tradities. Het heeft een mooi lage pool en het vloerkleed is zeer zacht. Het is helemaal met de hand geknoopt wat gemiddeld een half jaar in beslag neemt. Dit exclusieve vloerkleed is gemaakt van handgesponnen wol en zijde en gekleurd met natuurlijke kleurstoffen.

  Dit unieke secco vloerkleed heeft een zeer hoge knoopdichtheid en behoort tot het hoogste kwaliteitssegment. Maatwerk is mogelijk voor dit Secco design vloerkleed. Alle maten kunnen geknoopt worden en wij hebben een prachtig kleurensysteem met 600 verschillende wolkleuren en 320 zijde-kleuren. Zo kunt u een ontwerp maken wat helemaal aansluit op uw interieur.

  Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt altijd een certificaat van echtheid. U bent welkom in onze mooie showroom om onze prachtige design tapijten te bewonderen.

  Serozatapijten biedt ook service aan huis. Zo kunt u gelijk zien hoe de vloerkleden in uw eigen interieur staan. Voor meer informatie klik hier.

   

5