OPHEFFINGSUITVERKOOP! TOT 90% KORTING! Check de actuele voorraad in de webshop! 

Alles moet weg
Op = Op
Cart (0)

Uw winkelwagen is leeg.

Maatwerk Seroza

Vloerkleed op maat

(Vanwege de opheffingsuitverkoop doen wij geen maatwerk-projecten meer)

Op zoek naar iets unieks? Een specifieke maat of kleurencombinatie?
Wij leveren ook maatwerk. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. 
Hieronder een selectie van onze afgeronde projecten.

Groot patchwork vloerkleed maatwerk

Vintage vloerkleed blauw - Serozatapijten.nl

Patchwork vloerkleed - Serozatapijten.nl
 
Patchwork vloerkleed - Serozatapijten.nl 

Groot patchwork vloerkleed

Patchwork vloerkleed maatwerk - Serozatapijten.nl

Blauw patchwork vloerkleed - Serozatapijten.nl

Grijs patchwork tapijt maatwerk - Serozatapijten.nl

Patchwork vloerkleed - Serozatapijten.nl

Grijs patchwork vloerkleed eettafel - Serozatapijten.nl


Wij hebben verschillende soorten vloerkleden in ons assortiment. De mogelijkeheden zijn divers.

Vintage patchwork tapijten kunnen wij in elke gewenste maat en kleur voor u samenstellen. Neem contact met ons op en wij kunnen onze leverancier in Turkije opdracht geven om het tapijt te maken. Eerst wordt er een ontwerp gemaakt. Hier maken ze een foto van die wij u toesturen. Deze foto kunt u beoordelen en eventuele gewenste wijzigingen kunt u doorgeven. Net zo lang tot het patchwork vloerkleed naar wens is. Na uw akkoord wordt het vloerkleed aan elkaar gestikt en voorzien van een onderkleed. Vervolgens wordt het kleed naar ons opgestuurd. Levertijd na uw akkoord met het ontwerp is ongeveer 4 weken.

Recoloured vintage vloerkleden zijn uniek en daarom niet in elke maat en kleur te maken. We hebben altijd veel keuze en een grote voorraad. Wij kunnen wel voor u op zoek gaan in Turkije of Iran naar een bepaalde kleur en maat. Ook dan krijgt u eerst een foto te zien van het kleed, alvorens het naar Nederland komt.

Dit zijn onze kleurstalen voor patchwork en vintage vloerkleden. Deze liggen in onze winkel en kunnen ook uitgeleend worden.

Vintage vloerkleden maatwerk

Design Tapijten kunnen helemaal naar eigen wens worden geknoopt. Met behulp van ons kleurensysteem maakt u een uniek tapijt wat perfect bij uw interieur aansluit. Dit is mogelijk in verschillende maten en ook heeft u de keuze uit wol, zijde of een combinatie hiervan. In totaal kunt u kiezen uit 920 kleuren. Alvorens ze gaan starten met knopen krijgt u een ontwerp. Dit kan aangepast worden, todat u helemaal tevreden bent. Het maakproces neemt afhankelijk van de knoopdichtheid zo'n 2 tot 5 maanden in beslag. 

Beni Ouarain vloerkleden kunnen in iedere maat worden geknoopt. U kunt zelf het patroon kiezen en heeft keuze uit 600 verschillende wolkleuren.  Zo kunt u een ontwerp maken wat helemaal aansluit op uw eigen interieur. Het maakproces neemt zo'n 2 a 5 maanden in beslag. 

Maatwerk Vintage tapijten   

Tapijt op maat
                                                                              

Wij hebben reeds vele zakelijke en particulieren klanten kunnen helpen om het perfecte kleed te laten maken. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte!

Benieuwd naar onze afgeronde zakelijke projecten? Klik hier!
Tevens hebben wij een impressie-pagina met verschilende interieurs met vloerkleden van Seroza.

5