OPHEFFINGSUITVERKOOP! TOT 90% KORTING! Check de actuele voorraad in de webshop! 

Alles moet weg
Op = Op
Cart (0)

Uw winkelwagen is leeg.

Ontstaan van Serozatapijten.nl

Interesse voor de tapijtkunst zat er al vanaf de geboorte in bij Serghei Caranfil, oprichter van Serozatapijten. Dat kan ook niet anders als je geboren bent in het land van de rozenkelims; Moldavië. Overal in de buurt stonden weefgetouwen en werd er gewerkt aan de prachtige kelims. Als kind stond hij bij zijn oma te kijken hoe de rozenkelims helemaal met de hand werden gemaakt. Het maken van vloerkleden is een belangrijk onderdeel van de cultuur. Deze voorliefde voor handgemaakte en vintage vloerkleden heeft hij gebruikt om een modern bedrijf op te richten volledig gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van Rozenkelims, Vintage vloerkleden, Patchwork vloerkleden en kelims.

Een belangrijk onderdeel van ons concept is dat wij altijd zelf de inkopen doen in het buitenland. Wij reizen de hele wereld af op zoek naar de mooiste exemplaren. Regelmatig vliegen wij naar Moldavie, Turkije, Iran en andere landen om onze collectie verder uit te breiden. Wij willen dat onze collectie alleen maar handgemaakte en unieke vloerkleden heeft. Door zelf 1 voor 1 de vloerkleden uit te zoeken kunnen wij hoge kwaliteit garanderen. Dat er geen tussenpersoon tussen zit, resulteert ook nog eens in een mooie prijs voor de klant.

Als u bij ons een vloerkleed aanschaft bent u zeker van een uniek en bijzonder product! Onze tapijtwinkel ligt vlakbij Apeldoorn, Deventer en Zutphen, in het mooie plaatsje Twello. Wij hebben een ruime winkel met meer dan 400 vloerkleden. U bent van harte welkom.

Bijna 10 jaar lang hebben wij dit bedrijf met veel passie gerund. Wij hebben besloten een andere weg in te slaan en gaan daarom stoppen met onze winkel en webshop. In onze opheffingsuitverkoop kunt u nu met hoge kortingen een echt uniek "Serozatapijt" aanschaffen! Op = Op!

Met vriendelijke groeten,

Serghei & Janneke Caranfil 

 Showroom Serozatapijten.nl

5